[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Å ta hånd om valpen

Tar du de første stegene med en ny valp? Vel, dette er et bra sted å begynne for treningshint, praktiske tips, råd om helse og informasjon om ernæring for å gi valpen din den beste starten i livet.

Valper kommer ikke med en instruksjonsbok

Å ha en ny valp i huset er morsomt og spennende, men akkurat som en ny baby kommer han uten instruksjonsbok. Så vi har satt sammen litt grunnleggende informasjon som vil kunne hjelpe deg i løpet av de første dagene og ukene.

Lær mer

Valpedressur og -atferd

Alle ønsker seg en valp som er veloppdragen, glad og sosial, men du vil bare få det du selv gir den. Dette er grunnen til at det er så viktig å starte oppdragelsen tidlig. Oppdragen vil ofte ha startet allerede før du hentet valpen, for eksempel med litt grunnleggende dressur og renslighetstrening.

Lær mer

Praktiske tips

I de første viktige ukene og månedene av valpens leveår, vil den komme ut for en mengde forskjellige opplevelser. De fleste vil være gode og behagelige, men ikke alle. For å hjelpe deg med å forberede deg, følger noen fallgruver som du skal holde utkikk for, og noen gode råd hvis valpen skulle komme ut for en mindre fornøyelig opplevelse.

Lær mer

Helse og velvære

Alle valper utvikler seg på samme måte, uansett hvilken rase de er. De gjennomgår de samme stadiene fra nyfødt til voksen. Det er ikke bare interessant for deg å kjenne til disse stadiene, men det er også viktig at du er klar over hva valpen din er i stand til i ulike faser i livet.

Lær mer

[ ↑ skip to content ↑ ]