[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Ta vare på en moden, voksen hund

Praktiske råd og tips for modne hunder - eldre enn 7 år

Slik håndterer du fordøyelsesproblemer hos

Mange hunder/katter har mageproblemer fra tid til annen. Selv om detaljene ofte ikke er hyggelig lesing, er det viktig at du vet hva du skal se etter.

Lær mer

Aldrende hunder

En av de triste realitetene ved å være hundeeier, er at hunden din mest sannsynlig blir gammel lenge før deg. Aldrende hunder vil behøve litt ekstra oppmerksomhet, men kan likevel ha noen sunne, gode og livskraftige siste år.

Lær mer

Hvordan få hunden min til å slutte å bjeffe?

Å kontrollere lydnivået på hunden din er en viktig del av det å være en ansvarlig hundeeier. Unødvendig bjeffing kan tross alt virke veldig irriterende. Ikke bare for deg,men også for dine naboer. Hvorfor alt bråket Det første steget for å få bukt med problemet er å forstå hvorfor en hund bjeffer.

Lær mer

Når hunden din dør

Gjennomsnittelig lever en hund mellom 10 og 12 år. Det betyr at de fleste eiere må gå gjennom den smertefulle opplevelsen det er å miste hunden din.

Lær mer

Når hunden din er alvorlig syk

Dersom hunden din er alvorlig syk, veldig gammel eller skadet, må du kanskje måtte ta den vanskelige bestemmelsen om hvorvidt du skal la den sovne inn hos dyrlegen (eutanasi) eller ikke. Det som er viktig å huske på er at dersom hunden din lider og både du selv og dyrlegen tror den ikke vil kunne leve videre med en god livskvalitet, da er eutanasi et humant og ansvarsfullt valg.

Lær mer

Hvorfor spiser hunder gress?

Hunden din stammer fra den mektige ulven, en edel jakter og bekreftet kjøtteter. Du mater ham med kjøtt av best mulig kvalitet, så hvorfor insisterer han på å spise gress? Selv om ingen vet helt sikkert hvorfor hunder spiser gress er dyreeksperter rimelig sikre på at dette er normal hundeoppførsel og absolutt ingenting å bekymre seg for.

Lær mer

Å håndtere hundelopper

På grunn av vårt kalde klima, er ikke hundelopper vanlig i Norge. Men siden flere og flere reiser til land som har hundelopper med hundene sine, er det også et viktig tema her.

Lær mer

Tannpleie for hunder

Tro det eller ei, men å ta være på din hunds tenner er like viktig som å ta vare på dine egne. Det er avgjørende for ditt husdyrs generelle helse å få skikkelig tannpleie. Plakk og tannstein Spytt. Proteiner, bakterier og matpartikler kombinert vil gi plakk som bygger seg opp dersom den ikke blir fjernet fra tennene.

Lær mer

Å fly med hunden din

Stikkordet til å fly med hunden din er forberedelse. Pass på at du kjenner til karantenereglementet til landet du skal til.

Lær mer

[ ↑ skip to content ↑ ]