[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Praktiske tips

Praktiske tips om vanlige hundeproblemer

Slik hjelper vi mennesker med terapihunder

Hunder er kjent for å være gode følgesvenner, og det er ikke uten grunn. Deres evne til nærkontakt med mennesker er én av grunnene til at mange hunder brukes som terapihunder.

Lær mer

Å ta hunden med på flyet

Stikkordet for å ta hunden med på flyet, er forberedelse. Pass på at du kjenner til karantenereglementet for det landet du skal til.

Lær mer

Hvordan får jeg hunden min til å slutte å bjeffe?

Å kontrollere lydnivået på hunden din er en viktig del av det å være en ansvarlig hundeeier. Unødvendig bjeffing kan tross alt virke veldig irriterende. Ikke bare for deg, men også for dine naboer. Hvorfor alt bråket Det første steget for å få bukt med problemet, er å forstå hvorfor en hund bjeffer.

Lær mer

Hvordan stelle og bade hunden din

Det kan hende du har et større ønske enn din hund på å gi ham et bad - spesielt hvis han har rullet rundt i noe sølete utenfor. Men for å gjøre livet enklere for dere begge, er det et par ting du kan gjøre for å gjøre opplevelsen så hyggelig som mulig. Velg det beste stedet for å bade hunden din.

Lær mer

”Smil!” Hvordan ta et perfekt bilde av hunden din

Hver hund er unik og ifølge "hundeforeldrene" det vakreste dyret i verden. Og slik skal det være. Men hvordan fanger du inn hundens personlighet – det ”lille spesielle” ved hunden din – i et fotografi? Vel, den gode nyheten er at i vår tid med rimelige digitalkameraer er dette lettere enn noen gang .

Lær mer

Å reise med hunden din

Å reise med hunden din kan være skikkelig gøy så lenge du gjør de riktige forberedelsene. Dårlig planlegging kan skape mye stress for dere begge.  Så snart du har bestemt deg for at hunden din skal reise bort sammen med deg, er det første du bør gjøre å kjøpe et halsbånd/merke med informasjon om deg og hunden og ha det på til enhver tid.

Lær mer

[ ↑ skip to content ↑ ]