[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Leve med andre kjæledyr og mennesker

"Du er hva du spiser", og det gjelder for hunder også. Finn ut mer om vitenskapen bak presis ernæring og hva som gjør den så viktig for å holde hunden i toppform.

Det kan være enklere enn du tror å unngå leddproblemer.

Når resten av naturen gjør seg klar for vinterdvalen, vil høyere fuktighet og kjøligere temperaturer ofte medføre "oppvåkning" av leddproblemer. Finn ut hvordan du kan bidra til at hunden unngår symptomer denne høsten.

Lær mer

En sunn og morsom hverdag for hunden din!

I en hverdag hvor alt kan skje, er det viktig å huske på familiens firbente medlemmer. Hunder har behov for stimulanse og kunne føle seg som en del av fellesskapet.

Lær mer

Sjekkliste for gode hundeiere

Er du nybegynner eller veteran som hundeeier? Les vår praktiske sjekkliste for ansvarlige hundeeiere. Bruk sjekklisten som et hendig oppslag for å bli en bedre eier for din firbente venn ...

Lær mer

Hund og ny baby...kommer godt overens

Med riktig forberedelse burde det ikke være noe stort problem å få hunden til å gå overens med din nye baby. Det er selvfølgelig alltid en spennende tid å bringe en ny baby til verden, men noen ganger vil ikke hunden dele din entusiasme.

Lær mer

Sosialisering

Nøkkelen til din hunds samvær og sosialisering med andre hunder, er fortrolighet og erfaring. Du bør utsette din hund for så mange positive opplevelser som mulig med så mange forskjellige mennesker, steder og dyr som du kan.

Lær mer

Å leke med hunden din

I likhet med et sunt kosthold og et kjærlig hjem, er også tid til lek viktig for hundens velvære.

Lær mer

Separasjonsangst

Dersom du må la din hund være alene kan det medføre separasjonsangst. Dette skyldes gjerne at hunden er for avhengig av eieren. Det kan være et resultat av å ha blitt tatt fra moren sin for tidlig, å ha blitt forlatt eller simpelthen pga.

Lær mer

[ ↑ skip to content ↑ ]