[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Ta vare på en voksen hund

"Du er hva du spiser", og det gjelder for hunder også. Finn ut mer om vitenskapen bak presis ernæring og hva som gjør den så viktig for å holde hunden i toppform.

Hvor mye mosjon trenger hunden min?

Det er ikke alltid like lett å vite hvor mye mosjon hunden trenger. For mye mosjon kan føre til utmattelse eller skade mens for lite kan føre til vektøkning, kjedsomhet og innestengt energi. Hvor mye mosjon er akkurat passe? Les mer om …

Lær mer

Gi riktig fôr i alle livsfaser

Fôring handler til syvende og sist om å gi hunden en skål fôr én gang per dag. Enkelt, ikke sant? Vel, ikke helt. Hundens ernæringsbehov kan variere mye avhengig av rase, alder og kondisjon. Derfor er det meget viktig å gi riktig ernæring i alle livsfaser.

Lær mer

Slik tar du vare på hundens tenner - uten tannbørste!

Munnhygiene for hunder er viktig for den generelle helsen men det kan være en utfordring å børste hundens tenner. Heldigvis finnes det andre måter å ta vare på hundens tannsett. Her kan du lese alt om dette!

Lær mer

Lek med hunden

Lek holder hunden ungdommelig, aktiv og tilfreds. Lek styrker også forholdet mellom hund og eier. Sett derfor av tid til litt interaktiv moro hver dag. Mer om lek

Lær mer

Stell og pleie - for hunder!

Stell og pleie er ikke bare for utstillingshunder. Alle hunder fortjener godt stell og pleie. I tillegg til at din firbente venn lukter godt (eller i det minste ikke som en våt hund) vil pelspleie bidra til at hunden holder seg friskere, samtidig som du enklere kan oppdage potensielle problemer. Les våre anvisninger om stell og pleie for hunder.

Lær mer

Er det på tide å skjerpe seg?

En hund med idealvekt er sunnere i det store og hele. Det er lett å holde hunden i god form med regelmessig mosjon kombinert med den banebrytende sammensetningen for vektkontroll som finnes i Hill’s™ VetEssentials. Mer om vekt

Lær mer

Use a Gentle Touch to Feed Pets with Digestive Disorders

A digestive upset, or a longer standing gut disorder can leave a pet’s digestive system feeling fragile and so extra care needs to be taken when it comes to choosing the right food. Vets can often recommend a specific Hill’s™ Prescription Diet™ pet food appropriate to the condition – for instance some pets will need a food containing a highly digestible recipe that’s gentle on their stomach. Prescription Diet™ i/d™ pet food helps resolve diarrhoea and improve digestion and you can expect to see the difference in your pet in as little as 3 days .

Lær mer

Leve med andre kjæledyr og mennesker

Med riktig forberedelse burde det ikke være noe stort problem å få hunden til å gå overens med din nye baby. Det er selvfølgelig alltid en spennende tid å bringe en ny baby til verden, men noen ganger vil ikke hunden dele din entusiasme.

Lær mer

Atferd

Redsel for tordenvær er en vanlig fobi hos hunder. Vanligvis blir den markert ved at hunden gjemmer seg, klynker, bjeffer, graver eller til og med urinerer.

Lær mer

Praktiske tips

Stikkordet for å ta hunden med på flyet, er forberedelse. Pass på at du kjenner til karantenereglementet for det landet du skal til.

Lær mer

Helse og velvære

Bortsett fra deg selv og familien din er veterinæren den viktigste personen i hundens liv. Tross alt er det dyrlegen som er ansvarlig for hundens helse gjennom hele livet. Så hvordan velger du en veterinær som kan ta best mulig vare på hunden? Anbefalinger fra venner er en av de beste måtene å finne en dyrlege på.

Lær mer

[ ↑ skip to content ↑ ]