[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Regler for informasjonskapsler for Hill's Pet Nutrition – Europa

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologi på nettsidene våre. Dette varselet gir deg informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan kontrollere dem.

Ved å bruke denne nettsiden (og hver nettside som drives av oss og tilknyttede selskaper), godtar du bruken av informasjonskapsler (og lignende teknologi) i henhold til dette varselet. Spesifikt godtar du bruken av informasjonskapsler for analyser, annonser og funksjonalitet for formålene som beskrives nedenunder.

Hvis du ikke godtar bruken av disse informasjonskapslene, se seksjonen "Hvordan kontrollere eller slette informasjonskapsler" nedenunder for instruksjoner.

Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsler er små filer som blir lastet ned til datamaskinen eller den mobile enheten din når du besøker en nettside. Informasjonskapsler blir så sendt tilbake til den opprinnelige nettsiden ved hvert etterfølgende besøk, eller til en annen nettside som gjenkjenner den informasjonskapselen. Informasjonskapsler er nyttige fordi de lar en nettside gjenkjenne en brukers enhet.

Informasjonskapsler har forskjellige oppgaver, som å la deg navigere effektivt mellom sider, huske preferansene dine og generelt sett forbedre brukeropplevelsen. De kan også hjelpe til å sørge for at annonser du ser på internett er mer relevante for deg og interessene dine.
Vi bruker informasjonskapsler fra to brede kategorier:

  • Førsteparts informasjonskapsler utdeles til datamaskinen din direkte fra oss.
  • Tredjeparts informasjonskapsler utdeles av en tredjepart på vår vegne. Vi bruker tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere nettsidene våre og bruken av dem, og for å muliggjøre skreddersydd annonsering (som beskrevet nedenunder).

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Tabellen nedenunder oppsummerer hvordan vi og tredjeparter bruker informasjonskapsler på nettsidene våre. Disse bruksområdene inkluderer å bruke informasjonskapsler til å:

  • forstå totalt antall besøkende på nettsidene våre på et løpende grunnlag og typen nettlesere (f. eks. Firefox, Safari og Internet Explorer) og operativsystemer (f. eks. Windows og Macintosh),
  • overvåke nettsidenes ytelse, inkludert hvordan besøkende navigerer på nettsidene våre.
  • Forbedre nettsidene våre
  • tilpasse og forbedre nettopplevelsen din, og
  • muliggjøre skreddersydd annonser fra Hill's og tredjeparter, både på og utenfor nettsidene våre.

Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?

Typene informasjonskapsler som brukes på nettsidene våre kan klassifiseres inn i en av fire kategorier: "nødvendige informasjonskapsler for nettsider," "informasjonskapsler for funksjonalitet," "informasjonskapsler for analyse" og "informasjonskapsler for annonsering". Den følgende tabellen gir deg mer informasjon om hver kategori og formålet til informasjonskapslene vi bruker:

Type informasjonskapsel

Hva den gjør

Kilde og hvordan de blokkeres

Nødvendige informasjonskapsler for nettsider

Disse informasjonskapslene er nødvendige for å la deg bevege deg rundt på nettsidene våre og bruke funksjonene. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon om deg som kan brukes for markedsføring og husker ikke hvor du har vært på Internett. Disse informasjonskapslene er ofte spesifikke for økten og utløper etter besøket ditt på nettsiden (økten) er ferdig. Denne kategorien av informasjonskapsler kan ikke deaktiveres.

Hill’s
(førsteparts informasjonskapsler)

Informasjonskapsler for funksjonalitet

Disse informasjonskapslene lar nettsidene våre huske valgene du foretar (sånn som brukernavn, språk og hvilken region du befinner deg i) og gir forbedrede og mer personlige funksjoner. Informasjonen disse informasjonskapslene samler inn kan gjøres anonym og de kan ikke spore aktiviteten din på andre nettsider. Denne kategorien av informasjonskapsler kan ikke deaktiveres.

Hill’s
(førsteparts informasjonskapsler)

Informasjonskapsler for funksjonalitet og markedsføring

Disse informasjonskapslene brukes til å levere innhold på nettsidene våre med YouTube. Data som samles inn av Google kan også brukes av Google og dets partnere for andre formål, inkludert å gi skreddersydde annonser både på og utenfor nettsidene våre.

 

YouTube (velg bort)

 

Informasjonskapsler for analyse

Disse informasjonskapslene, inkludert hurtigbuffer-informasjonskapsler settes inn av Google Analytics, Omniture og Fabric og Quantcast og brukes for å samle inn informasjon om hvordan besøkende bruker nettsidene våre, inkludert antall besøkende, nettsidene som henviste dem til nettsidene våre og sidene som de besøkte på nettsidene våre. Vi bruker denne informasjonen til å sette sammen rapporter og til å hjelpe oss med å forbedre nettsidene våre, for eksempel ved å fortelle oss om brukere finner feil og ved å sikre at brukere enkelt finner det de leter etter. Vanligvis forblir disse informasjonskapslene på datamaskinen til du sletter dem.

Omniture (velg bort)
Google Analytics (velg bort)

Fabric (velg bort)

Quantcast (velg bort)

Informasjonskapsler for markedsføring

Disse informasjonskapslene brukes for å samle inn data om nettsidene og individuelle sider som brukere besøker både på og utenfor nettsidene våre (som kan angi, for eksempel, interessene dine og andre egenskaper). De brukes vanligvis til å levere annonser og annen kommunikasjon for markedsføring som er mer relevant for deg og interessene dine. De brukes også til å begrense antall ganger du ser en annonse samt til å hjelpe med å måle effektiviteten til reklamekampanjer. De plasseres vanligvis av annonsenettverk med vår tillatelse. De forblir på datamaskinen din med mindre du sletter dem og de husker at du har besøkt en nettside. De kan også vise det hvis du kom på nettsiden vår via en reklamelenke.

Denne informasjonen deles med andre organisasjoner som våre annonsører og leverandørene som kan bruke informasjonen om hvordan du bruker andre nettsider, inkludert for å identifisere delte interesser og atferder på tvers av brukergrupper som besøker våre (og andre) nettsider.

AddThis (velg bort)
AppNexus (velg bort)
Doubleclick (velg bort)
Facebook
Media6Degrees (velg bort)
Mediamind (velg bort)
Twitter
Yahoo (velg bort)

Fabric (velg bort)

Annen lignende teknologi

Som tilfellet er med mange nettsider, bruker vi teknologi som ligner på informasjonskapsler, inkludert objekter som deles lokalt (som noen ganger kalles flash-informasjonskapsler), kontroll av nettleserhistorikk, nettleser-fingeravtrykk og pikselmerking (noen ganger kalt websignaler).Dette gir oss og leverandører informasjon om hvordan nettsidene våre og innholdet deres brukes av besøkende og lar oss identifisere hvorvidt datamaskinen eller enheten din har besøkt nettsidene våre eller andre nettsider i fortiden.

Serverne våre samler automatisk inn IP-adressen din når du besøker nettsidene våre, og vi kan forbinde det med domenenavnet ditt eller domenenavnet til tilgangsleverandøren din for Internett. Vi kan også fange visse "klikkstrømdata" som angår bruken din av nettsidene våre. Klikkstrømdata inkluderer, for eksempel, informasjon om datamaskinen eller enheten din, nettleser og operativsystem og innstillingene deres, referansesiden som lenket deg til nettsidene våre, sidene og innholdet du ser eller klikker på i løpet av besøket ditt og når og hvor lenge du gjør det, gjenstander du laster ned, neste nettside du besøker etter du forlater nettsidene våre og eventuelle søkeord du har skrevet inn på nettsidene våre eller en referanseside.

Hvordan kontrollere eller slette informasjonskapsler

Du har retten til å velge hvorvidt du aksepterer informasjonskapsler og vi har forklart hvordan du utøver denne retten nedenunder. Bemerk imidlertid at dersom du velger å avvise informasjonskapsler, er du muligens ikke i stand til å bruke den fullstendige funksjonaliteten til nettsidene våre og eventuell kommunikasjon du mottar fra oss kan være mindre relevant for deg enn den kunne vært. Forstå også at dersom du velger å forvalte preferansene dine for informasjonskapsler, vil styringsverktøyet vårt for informasjonskapsler plassere en informasjonskapsel på enheten din for å sørge for at valgene dine blir mottatt. Om du sletter eller fjerner informasjonskapsler fra enheten din, vil du også fjerne denne informasjonskapselen for preferanser og du må fornye valgene dine.

Du kan blokkere informasjonskapsler ved å bruke velg bort-lenkene som gis i tabellen ovenfor eller ved å endre nettleserinnstillingene dine sånn at informasjonskapsler fra nettsidene våre ikke kan plasseres på datamaskinen eller den mobile enheten din. For å gjøre dette, følger du instruksjonene som gis av nettleseren din (som vanligvis finnes innen "hjelp", "verktøy" eller "rediger"). Deaktivering av en informasjonskapsel eller en kategori informasjonskapsler sletter ikke informasjonskapselen fra nettleseren din, du må gjøre dette selv fra nettleseren.

For mer informasjon om informasjonskapsler, inkludert hvordan du ser hvilke informasjonskapsler som har blitt lagt inn på enheten din og hvordan du forvalter og sletter dem, besøk www.allaboutcookies.org.

Informasjonskapsler som har blitt lagt inn i fortiden

Om du har deaktivert én eller flere informasjonskapsler, kan vi fremdeles bruke informasjon samlet inn fra informasjonskapsler før deaktiveringspreferansen din ble angitt. Vi vil imidlertid stoppe den deaktiverte informasjonskapselen fra å samle inn mer informasjon.

[ ↑ skip to content ↑ ]