[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Mate en moden, voksen katt

Næringsinformasjon for modne katter - eldre enn 7 år

Hvordan og når skal du fôre din godt voksne katt

Det er viktig å fôre den godt voksne katten din med riktig mengde og til riktige tider, men det kan være vanskelig - behovet for fôring kan variere mye fra en katt til en annen. Fôringsveiledningene på fôrboksen eller -sekken er bare et utgangspunkt. Det er meget viktig for kattens helse at den fysiske tilstanden kontrolleres jevnlig og at fôringsmengden justeres ved behov.

Lær mer

Hvordan skiller eldre katters ernæringsmessige behov seg fra menneskenes

en undersøkelse om hjemmelaget fôr for kjæledyr, fant man at mer enn 90 % av fôret var ernæringsmessig ubalansert og mangelfullt for kjæledyr.* De forskjellige rasene har forskjellige ernæringsmessige behov. Å tilberede mat til katter er ikke det samme som å gjøre det for barna dine eller deg selv.

Lær mer

Blanding av hunde- og kattefôr

Bruk av boksemat som tilskudd eller som "topping" av tørrfôr er populært. Faktisk viser undersøkelser at mange av hundene og kattene som spiser terapeutiske fôr også spiser boksemat fra dagligvarekjeder.

Lær mer

Å gi katter fisk

Moren din har sikkert fortalt deg utallige ganger at fisk er bra for deg. Men er det å gi fisk til katter en god idé? Vel, nyere forskning tyder på at det mest sannsynlig er.

Lær mer

Belønn katten hele livet - ikke bare til Jul

Alle liker vi og gi en godbit i ny og ne- spesielt nå når julen kommer. Men selv om det er fristende å gi din katt matrester fra bordet, kan mange matvarer vi mennesker spiser faktisk være farlig for katten.

Lær mer

[ ↑ skip to content ↑ ]