[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Ta hånd om en moden, voksen katt

Slik håndterer du fordøyelsesproblemer hos

Mange hunder/katter har mageproblemer fra tid til annen. Selv om detaljene ofte ikke er hyggelig lesing, er det viktig at du vet hva du skal se etter.

Lær mer

Katter og værforandringer

Endringer i værforhold betyr et endret behov for din katt. Sommer- og vintermånedene gir visse problemer for katter. Vinter Dersom katten din bor innendørs (eller du har den inne om vinteren), vil den ikke la seg merke av en temperaturnedgang eller de problemer kaldt vær kan føre til.

Lær mer

Stell av katten

Katter er ekstremt renslige dyr, men selv den mest påpasselige katt vil dra nytte av litt hjelp med stellet, spesielt hvis den har langt hår. Å stelle katten din er også en utmerket måte å styrke båndet dere imellom.Det er en god ide å venne katten din til å bli stelt og børstet helt fra den er liten.

Lær mer

Å håndtere hårballer

Nesten alle katteeiere har sett en hårball eller hørt den urovekkende lyden av katten som forsøker å hoste en opp. Hårballer er enkle å gjenkjenne da de består av sylinderformede (tubeformede) håmasser. Noen ganger kan hårballen komme sammen med galle eller matpartikler.

Lær mer

Flytting og katten din

Hvis det finnes noe mer stressende enn det å flytte, så må det være å flytte med en katt på lasset. Men med litt gjennomtenkt planlegging burde ting kunne ordne seg likevel. Katter utvikler sterke bånd til omgivelsene, så flytting er potensielt meget stressende.

Lær mer

[ ↑ skip to content ↑ ]