[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Å ta hånd om kattungen

Skal du ønske et fluffy nytt tillegg velkommen til ditt hjem? Vel, dette er et bra sted å begynne for treningshint, praktiske tips, råd om helse og informasjon om ernæring for å gi kattungen din best start på livet.

Å ta med kattungen din hjem

Alleshjerter smelter ved synet av en liten kattunge. Husk imidlertid at dennusslige lille pelsdotten du tar hjem skal passes på resten av livet.

Lær mer

Kattungetrening- og atferd

Pottetrening for kattungen Katter er naturlig veldig renslige og det kan hende at kattungen allerede har lært å bruke sand- kassen av moren sin. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe en sandkasse av plast som er stor nok til at kattungen kan bevege seg i den, og fylle den med nok sand til å dekke bunnen av kassen (hvis du bruker den samme sanden som oppdretteren, vil katten sette pris på den velkjente lukten og fornemmelsen).

Lær mer

Helse og velvære

I likhet med mennesker, trenger katter mosjon for å holde seg sunne og friske. De vil nok imidlertid ikke bli faste gjester på treningssenteret. Et par uker etter at kattungen har fått sin andre runde med vaksinasjoner, kan du bestemme deg for at du skal slippe den ut av huset.

Lær mer

[ ↑ skip to content ↑ ]