[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Mate en voksen katt

Hvordan og når skal min voksne katt fôres?

Det er viktig å fôre den voksne katten din med riktig mengde fôr og til riktige tider, men det kan være vanskelig − behovet for fôring kan variere mye fra en katt til en annen. Fôringsveiledningene på fôrboksen eller -posen er bare et utgangspunkt. Det er meget viktig for kattens helse at den fysiske tilstanden kontrolleres jevnlig og at fôringsmengden justeres ved behov.

Lær mer

Farer ved å ha fôr stående fremme slik at katten kan spise når den vil

Visste du at hvordan du fôrer katten kan utgjøre en stor forskjell for kattens helse?

Lær mer

Katters ernæringsmessige behov er forskjellig fra menneskers

I en undersøkelse om hjemmelaget fôr for katter, fant man at mer enn 90 % av fôret var ernæringsmessig ubalansert og mangelfullt.* Forskjellige raser har forskjellige ernæringsmessige behov. Å tilberede mat til katter er ikke det samme som å tilberede mat for barna dine eller deg selv.

Lær mer

Blanding av hunde- og kattefôr

Bruk av boksemat som tilskudd eller som "topping" av tørrfôr er populært. Faktisk viser undersøkelser at mange av hundene og kattene som spiser terapeutiske fôr også spiser boksemat fra dagligvarekjeder.

Lær mer

Å gi katter fisk

Moren din har sikkert fortalt deg utallige ganger at fisk er bra for deg. Men er det å gi fisk til katter en god idé? Vel, nyere forskning tyder på at det mest sannsynlig er.

Lær mer

Belønn katten hele livet - ikke bare til Jul

Alle liker vi og gi en godbit i ny og ne- spesielt nå når julen kommer. Men selv om det er fristende å gi din katt matrester fra bordet, kan mange matvarer vi mennesker spiser faktisk være farlig for katten.

Lær mer

[ ↑ skip to content ↑ ]