[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Har katten din en sensitiv mage?

Katter kan ha en sensitiv mage, og være utsatt for å utvikle fordøyelsesproblemer. Det er en rekke tegn å se etter som kan indikere at katten din har en sensitiv mage. Disse inkluderer mer eller mindre hyppig oppkast, luft i magen, lukter eller periodisk løs avføring. Disse tegnene kan i noen tilfeller være relatert til et mindre fordøyelig fôr. Uansett, hvis katten din har et sensitivt fordøyelsessystem vil den ha en fordel av å få et spesialutviklet fôr slik at den kan nyte et fullt, aktivt og sunt liv. 

Hill's™ Science Plan™ Sensitive Stomach inneholder høykvalitetsingredienser som egg, kylling og ris, som er lettfordøyelige og hjelper til med å sikre et optimalt opptak av næringsstoffer. En mild fordøyelse er fremmet gjennom en optimal balanse av lettfordøyelige proteiner og fett, i tillegg til en unik blanding av fiberkilder for en god tarmhelse. Denne avanserte ernæringen for en komfortabel fordøyelse støtter også en skinnende pels og hjelper til med å opprettholde ideell kroppsvekt.

I tilfeller der tegnene forverres eller sees oftere, eller hvis katten din har problemer med å opprettholde kroppsvekten, kontakt veterinæren din for å utelukke andre årsaker.

Med en klinisk bevist antioksidantformel som støtter et sunt immunforsvar, Hill's Science Plan Sensitive Stomach passer til daglig fôring av voksne katter med en sensitiv fordøyelse.

Klikk her for å finne ut mer.

[ ↑ skip to content ↑ ]