[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Vår satsing på
dyrs velferd

Erklæring om dyrevelferd

Alle hunder og katter som Hill’s Pet Nutrition har omsorg for, bor i et kjærlig, trygt, lekent og rent miljø. Vi bruker kun ikke-invasive, humane forskningsmetoder for å utvikle ernæringsteknologi slik at hunder og katter lever lengre og sunnere liv. Vårt gjennombrudd i ernæring for katter og hunder er enestående i bransjen. Vi har bygget vår virksomhet og omdømme på alltid å følge de høyeste etiske standarder.

Hver dag beviser vi at vitenskapelig teknologi og omtanke for dyr går hånd i hånd for forbedring av dyrs helse. Dette er grunnen til at Hill's kun støtter [og utøver] ansvarlig, omsorgsfull og human behandling av hunder og katter. Alle studier utført av eller støttet av Hill’s, enten ved Hill's Pet Nutrition Center eller eksternt i forbrukernes hjem, veterinærskoler eller andre steder, må være i samsvar med Hill’s strenge retningslinjer for å sikre eksepsjonell omtanke for dyr

  • Vi deltar ikke i undersøkelser som setter helsen til hunder og katter i fare. Alle Hill's-støttede studier er utformet for å bevare og forbedre dyrs helse. Ingen studier blir utført på hunder eller katter som ender med aktiv dødshjelp.
  • Når man studerer hvordan et næringsstoff opptas og fordøyes av en hunds eller katts kropp, bruker vi bare forskningsmetoder som er tilsvarende menneskelige ernæringsmessige eller medisinske studier. Hill's verken støtter eller utfører studier som forårsaker smerte eller skade på hunder og katter. Dette er basert på troen på at det som er smertefullt for mennesker også er smertefullt for hunder og katter.
  • Vi gjennomfører kun undersøkelser hvis vi har overbevisende dokumentasjon for at vi kan forbedre helse og velferd for hunder/katter. Disse studiene resulterer ofte i banebrytende ernæringsmessige funn og forbedrer livene til millioner av hunder og katter.
  • Vi arbeider kontinuerlig for å finne måter å redusere nødvendigheten av dyreforsøk. Et betydelig antall hunder og katter som deltar i våre ernæringsstudier er involvert i hjemmetester. Våre veterinærer og ernæringseksperter er dyktige på å utvikle modeller som simulerer dyresystemer. For eksempel har vi for testing av munnhygiene gjort banebrytende bruk av en "kunstig munn" som måler effekten av nye teknologier. Et annet eksempel er utviklingen og bruken av en matematisk formel, basert på næringsprofil av fôr, som nøyaktig kan forutsi pH i urin uten dyreforsøk.
  • For å sikre hundeeiere at våre terapeutiske fôr er trygge og effektive, støtter vi studier med dyr med naturlig forekommende sykdommer eller tilstander. Vi deltar ikke i studier der kirurgisk eller ikke-kirurgiske metoder benyttes til å lage eller simulere sykdomstilstander.
  • The Hill’s Pet Nutrition Center og eventuelle eksterne anlegg Hill's støtter må tilfredsstille eller overgå alle standarder for omtanke for dyr. For alle studier utført på eksterne anlegg, utnevner vi og betaler "ombudsmenn" for hunder/katter som er ansvarlig for omtanke for dyrene, og og at de får mosjon og et godt sosialt miljø.
  • Vi støtter og oppmuntrer til adopsjon av hunder og katter som har deltatt i studier. Vi oppfordrer nye eiere til å seriøst studere hvordan man tar vare på et nytt familiemedlem før de anskaffer dyr.
  • Vi publiserer resultatene av våre studier for å fremme kunnskap om ernæringsmessige helsetjenester og for å bidra til å forhindre unødvendig gjentagelse av studier med hunder og katter.
  • Hill's bruker kun data fra dyrestudier som er offentlige (tidligere publisert) eller gjennomført i samsvar med Global Animal Welfare Policy.
[ ↑ skip to content ↑ ]