[ ↓ skip to navigation ↓ ]

The Hill's story


Original K/D Can

Det første katte- og hundefôret fra Hill's

Dr. Mark Morris var en eksepsjonell veterinær. Han mente at vi burde gi dyrene like god helsepleie som menneskene. Derfor åpnet han den aller første dyreklinikken for kjæledyr. Før den tid behandlet veterinærer i hovedsak større gårdsdyr, arbeidshester og hunder.

Mark Morris så sammenhengen mellom dårlig ernæring og sykdom hos dyrene, og dermed utviklet han et katte- og hundefôr som var bedre enn annet fôr på markedet. Virksomheten startet i det små, og Mark og hans kone laget selv fôret til sine pasienter.

Buddy and his owner

 

Buddy. Det aller første Hill's-kjæledyret

Vendepunktet for dr.Morris kom da han møtte en blind mann som het Morris Frank. Franks høyt elskede førerhund, Buddy, led av en nyresykdom, og dr. Morris ble bedt om å hjelpe Buddy.

Dr. Morris visste at mye av det kommersielle katte- og hundefôret, som var tilgjengelig på den tiden, hadde et høyt saltinnhold for at det skulle smake bedre, og at det dermed kunne være skadelig for nyrene. Derfor gikk han i gang med å utvikle et fôr som inneholdt mindre salt, men som både smakte godt og hadde høy næringsverdi.

Dette fôret ble Hill's Prescription Diet k/d™, noe som senere ble det første kommersielt tilgjengelige katte- og hundefôret fra Hill's. Det hjalp Morris og Buddy til få mange lykkelige år sammen. Derfor tenker vi på Buddy som det aller første Hill's-kjæledyret.

 

 

Flere veterinærer anbefaler fôring med Hill's sammenlignet med annet katte- og hundefôr

Hill's katte- og hundefôr ble utviklet av en veterinær, og dets renommé blant veterinærer er uslåelig. Dyrleger har tiltro til oss fordi de vet at våre produkter er nøye sammensatt av profesjonelle veterinærer, og at det kun er benyttet klinisk beviste ingredienser av høy kvalitet.

 

Din katt eller hund kan også bli et Hill's-kjæledyr

Vårt katte- og hundefôr blir fortsatt formulert av dyrleger, og det bidrar fortsatt til at både katter og hunder og deres eiere får det beste og meste ut av livet sammen. Vi er overbeviste om at hvis du fôrer din katt eller hund med Hill's, vil du bidra til at ditt kjæledyr får et lengre, sunnere og lykkeligere liv.

 

 

[ ↑ skip to content ↑ ]